Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович влаштував собі день помаранчевого губернатора

Середа, 7 лютого 2007, 19:09

Прем’єр Віктор Янукович провів робочі зустрічі з губернаторами Запоріжжя Євгеном Червоненком, Житомирщини – Юрієм Павленком та Сумщини – Павлом Качуром.

Під час зустрічі Червоненко доповів Януковичу про стан справ в Запорізькій області, повідомляє прес-служба Кабміну.

Зокрема, він зазначив, що завдяки конструктивній співпраці облдержадміністрації та обласної ради забезпечено високу динаміку економічного зростання в реальному секторі.

Керівник Запорізької області запевнив прем’єра, що облдержадміністрація тримає на постійному контролі стан розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги.

Червоненко також поінформував Януковича про найбільш проблемні питання, які сьогодні турбують регіон, серед яких будівництво мосту через Дніпро, водозабезпечення населених пунктів, високий рівень енерговитрат найбільш потужних підприємств області.

Під час зустрічі з головою Житомирської облдержадміністрації йшлося про підготовку проекту угоди між Кабінетом Міністрів, Житомирською облдержадміністрацією та обласною радою.

Янукович наголосив, що угода має сприяти вирішенню основних проблем розвитку Житомирщини через узгоджену довгострокову політику як на центральному, так і на регіональному рівнях.

Зокрема, на думку прем’єра, цей документ має сприяти розвитку промисловості та інфраструктури в регіоні, залученню інвестицій.

Планується, що угода почне діяти з 2008 року. Прем’єр доручив створити спільну робочу групу по підготовці цього документу.

Голова Сумської облдержадміністрації Павло Качур доповів Януковичу про соціально-економічну ситуацію в регіоні, план дій на 2007 рік та стратегію розвитку Сумщини на середньострокову перспективу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування