Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ЗМУСИЛИ ЗНИЗИТИ ТАРИФИ. Довгий хвалить сам себе

Четвер, 8 лютого 2007, 11:58

Київрада знизила тарифи на житлово-комунальні послуги, які були підняті у 3,5 рази з 1 грудня 2006 року.

За таке рішення проголосувало 113 депутатів.

Згідно з рішенням, тарифи, які діяли до 1 грудня, будуть підвищені: на опалення і гаряче водопостачання - удвічі, холодну воду і водовідведення - у 1,8 рази, квартирну плату - у 1,9 рази.

При цьому киянам, які заплатили за жилкомпослуги за новими тарифами, перерахунок буде зроблений до 1 березня.

Водночас секретар Київради Олесь Довгий, коментуючи зниження тарифів, заявив, що це стало можливим завдяки тому, що були віднайдені додаткові джерела для надходжень до міського бюджету.

"Доки політичні сили, які називають себе опозиційними, займалися критиканством та намагалися зірвати засідання сесії Київради, вносячи деструктив в роботу депутатського корпусу, Київський міський голова Леонід Черновецький разом із депутатською більшістю працювали над тим, аби знайти додаткові джерела для надходжень до міського бюджету. Дякуючи цьому, ці джерела були знайдені”, - сказав він, повідомляє прес-служба Київради.

Серед таких додаткових джерел Довгий назвав те, що було підвищено комунальні тарифи для комерційних структур, які мають великі прибутки, збільшено вартість оренди комунального майна, а також прибутковість низки комунальних підприємств, зросли надходження до бюджету від продажу землі на земельних аукціонах та "прозорого продажу землі за реальними ринковими цінами", було створено "сприятливий інвестиційний клімат".

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування