Янукович зізнався, що закону про нього складно поцілити в десятку

Четвер, 8 лютого 2007, 12:21

Прем'єр-міністр Віктор Янукович згоден з президентом у тому, що удосконалення закону про Кабінет міністрів є доцільним.

Так Янукович відповів на запитання, чи доцільно зараз Верховній Раді розглядати закон про Кабмін, якщо в Конституційному Суді по цьому закону знаходиться подання президента.

Прем'єр відзначив, що під час прийняття закону про Кабмін у парламенті уряд не мав можливості втрутитися в цей процес, повідомляє Ліга.

"І коли ми вже одержали готовий закон, ми побачили пропозиції президента, і ми їх вивчили, і ми погодилися з тим, що з деяких питань нам можна зробити чіткіші формулювання, які б давали відповіді і встановлювали чіткий порядок виконання своїх повноважень і зобов'язань", - зауважив Янукович.

"Тому ми погодилися з цим. Я не знаю, як до цього поставиться президент, але по тих пропозиціях, які він вніс, і деякі ми ще додали свої, ми погодилися з тим, що можна їх розглядати як зміни до цього закону", - додав він.

Разом з тим, прем'єр відзначив, що це не означає, що удосконаленням закону про Кабмін у державі потрібно займатися увесь час.

"Ми повинні зробити, потім попрацювати по цьому закону, подивитися, як він буде працювати. Я впевнений в тому, що відразу, як кажуть, у десятку поцілити дуже складно", - сказав Янукович.

Він також додав, що закон про Кабмін буде згодом удосконалюватися. "Ми будемо удосконалювати закон, але це буде згодом, а зараз ми налаштовані впроваджувати його в життя".

Прем'єр відзначив, що для цього необхідно ще прийняти додатково близько 300 різних підзаконних актів і внести зміни до низки законів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News