Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко розірвав "Нашу Україну" – на розумних і красивих

Четвер, 8 лютого 2007, 12:53

Більшість членів фракції "Нашої України" підтримає кандидатуру Миколи Томенка під час голосування за посаду віце-спікера.

Про це заявив лідер фракції В’ячеслав Кириленко журналістам у четвер.

"Наша фракція візьме участь у голосуванні за кандидатуру віце-спікера і більшість депутатів підтримає кандидатуру Миколу Томенка", - сказав він.

Це питання, за словами Кириленка, було погоджено під час останнього засідання фракції і рішення про підтримку Томенка було ухвалене "заради єдності демократичних сил".

Водночас він не виключає, що якась частина "нашоукраїнців" не голосуватиме за Томенка "з особистих міркувань".

Відповідаючи на запитання, чому кандидатура Томенка попередньо не була узгоджена з "Нашою Україною", Кириленко зазначив:

"Наші кандидатури дійсно не обговорювалися, але ми погодили низку інших кадрових питань, як це передбачено угодою про спільні дії в опозиції".

Водночас він уникнув відповіді на уточнююче запитання, про які посади йдеться.

"Далі не коментую", - сказав Кириленко.

Крім того, він спростував інформацію, нібито "Наша Україна" була готова висунути своїх кандидатів на посаду віце-спікера.

Раніше член фракції "Наша Україна" Павло Жебрівський заявляв, що фракція не домовлялася з Блоком Юлії Тимошенко про підтримку Томенка на посаду віце-спікера.

За його словами, стосовно голосування за Томенка у фракції буде вільне голосування.

Ще один "нашоукраїнець" Борис Беспалий зазначив, що питання щодо призначення Томенка окремо обговорювалося на спеціально скликаному засіданні фракції, оскільки питання про його висунення виникло цілком несподівано.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування