Тимошенко не домовлялася з януковичами про свої "очі"

Четвер, 8 лютого 2007, 13:22

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко спростовує заяви про те, що Партія регіонів може підтримати кандидатуру Миколи Томенка на посаду віце-спікера за старими домовленостями з БЮТ.

"За всіма домовленостями у Верховній Раді нового скликання посада віце-спікера була залишена для опозиції", - сказала Тимошенко журналістам у четвер.

"Ця людина буде контролювати, як працює апарат Верховної Ради. По суті, це будуть очі опозиції у керівництві Верховної Ради" , - додала вона.

Тимошенко також відхилила звинувачення частини "нашоукраїнців" про те, що кандидатура Томенка не була з ними узгоджена.

"Кандидатура Томенка була погоджена з "Нашою Україною" і, сподіваюсь, сьогодні він буде проголосований", - сказала вона.

Тимошенко також сказала, що не буде підтримувати кандидатуру Карпачової на посаду омбудсмена, оскільки згідно з європейською практикою, він має бути поза політикою.

"Тому Ніна Іванівна (Карпачова) має залишатися членом тієї політичної команди, з якою вона прийшла до Верховної Ради", - сказала вона.

Крім того, Тимошенко спростувала інформацію про домовленості БЮТ з "Нашою Україною" стосовно поділу посад у Верховній Раді наступного скликання.

"Мені соромно, але так далеко ми не дивимося", - сказала вона.

На уточнююче питання, Тимошенко відповіла, що "такого документу не існує".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування