Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила нездатність януковичів та пропонує їм відпочинок

П'ятниця, 9 лютого 2007, 10:13

Фракції БЮТ і "Наша Україна" вимагають від Верховної Ради розглянути законопроект про житлово-комунальні послуги по повній процедурі.

З такою заявою виступила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, пояснюючи перерву, взяту двома фракціями в парламенті.

"Ми наполягали, щоб сьогодні першим питанням було розглянуто питання прийняття закону про житлово-комунальні послуги, які б допомогли справитися з тарифною кризою, яку створила влада", сказала Тимошенко.

"Але, на жаль, саме це найважливіше питання для суспільства поставлено останнім питанням в порядок денний іще за скороченою процедурою, без обговорення", - зазначила вона.

Тимошенко підкреслила, що в той же час першими питаннями поставлена "кадрова возня за посади", а саме закон про внесення змін до закону про Кабмін, "битва між політиками". "А що стосується людей, знаходиться на останньому місці", - наголосила депутат.

Відповідаючи на звинувачення депутата від Партії регіонів Василя Кисельова, Тимошенко зазначила:

"Сьогодні в виступі (Кисельова) ми почули не чітку стратегію, як вийти із ситуації, а абсолютно непрофесійні виправдування, чому вони не здатні це зробити. Нездатність для чоловіків – це погана якість. Якщо ви не здатні – не шукайте документи в минулому, не шукайте печатки і підписи!" – наголосила Тимошенко.

Вона зазначила, що під час перебування її прем’єром тарифи були стабільні, і ціна на газ складала 50 доларів. "Як поприходили чоловіки, так спочатку в два рази ціни на газ зросли, потім ще на 45% і тарифи в чотири рази. Не здатні – залишайте кабінети, йдіть відпочивати", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування