Азаров охарактеризував роботу Єханурова і Тимошенко у словах "опрокінулі" і "хапнуть"

П'ятниця, 9 лютого 2007, 11:34

Перший віце-прем’єр Микола Азаров звинувачує попередні уряди в тому, що вони "опрокинули" позитивне платіжне сальдо України.

"Вперше ми маємо негативне сальдо платіжного балансу близько 1 млрд доларів. А за товарними позиціями – мінус шість мільярдів. Дохозяйствовалі попередні уряди!" - обурився Азаров під час колегії у Мінфіні за результатам роботи міністерства у 2006 році.

"Опрокинули позитивное платіжне сальдо країни, яке ми залишили у 2004 році, 4,5 млрд. доларів... Єщє ходять на тєлєбачєння, расказівают...", - додав він.

Азаров також звинуватив колишніх керівників уряду у тому, що вони "прівелі країну к мєжє фінансовой катастрофи".

"І єщє іщут хапнуть чьо!", - знову обурився віце-прем’єр.

Азаров також зазначив, що уряд Віктора Януковича "отримав у спадок" касовий розрив бюджету.

При цьому він продемонстрував графік касового розриву.

"На слайді, який ви можете бачіти... точка на 3.08: ми на загальном рахунку малі блізка одного мільярду 257 гривень. Всє бачать що ми мали?!", - сказав він.

Крім того, Азаров обурився тим, що попередні уряди, на його думку, неефективно використали кошти, отримані від повторної приватизації "Криворіжсталі".

"А то вам сказкі там на местах расказівают! Ті 15 мільярдів від "Криворіжсталі" проєлі до 3 августа! А у нас уже на кінець року на казначейському рахунку було накопичено 10 мільярдів гривень, а дефіцит зведеного бюджету становив лише 3,7 мільярдів", - сказав він.

Стилістика висловлювань автора збережена.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News