У Карпачової просять захисту від людей Януковича

П'ятниця, 9 лютого 2007, 12:50

Харківська облорганізація Української народної партії просить омбудсмена Ніну Карпачову захистити заступника голови Харківської облдержадміністрації Василя Третецького від "політичних нападок" і переслідувань представників Партії регіонів.

Про це йдеться в заяві облорганізації УНП з приводу вимоги фракції Партії регіонів Харківської облради відправити у відставку Третецького, повідомляє Обком із посиланням на УНІАН.

На думку авторів, "спроба представників Партії регіонів відсторонити від посади Третецького і пов'язаний з цим тиск на Харківського губернатора Авакова" є "спланованою політичною акцією, спрямованою на ослаблення позицій Харківської обладміністрації й особисто голови ОДА в боротьбі за переділ влади".

У зв'язку з цим Харківська УНП звертається через ЗМІ до уповноваженого ВР з прав людини із проханням захистити Третецького від "необґрунтованих політичних нападок і припинити його переслідування з боку представників Партії регіонів".

Якщо їхнє звернення залишиться без уваги, в УНП "залишають за собою право апелювати до міжнародних правозахисних організацій".

"Регіонали" ставлять Третецькому в провину, зокрема, низьку ефективність рішення соціальних питань, наявність безробіття і боргів по заробітній платі, а також низький рівень платежів у пенсійний фонд.

В УНП звертають увагу, що "у заяві фракції Партії регіонів не було приведено жодної обґрунтованої претензії щодо професійної діяльності Третецького, а ті звинувачення, що пролунали, є абсурдними й абсолютно безпідставними".

"У діях представників Партії регіонів чітко простежується невдоволення суспільно-політичною позицією Третецького", - відзначається в заяві.

2 лютого голова Харківської облради, керівник облорганізації Партії регіонів Василь Салигін висловив думку, що "найближчим часом уряд зробить все для того, щоб харків'яни не страждали від діяльності політика Третецького".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
09:45
У Кривому Розі − приліт інфраструктурний об'єкт: 3 поранених
09:35
У Грузії четвертий вечір поспіль протестували проти закону про "іноагентів" у трьох містах
09:31
Безпрецедентний крок: демократи намагаються врятувати "проєкти Джонсона" з допомогою Україні
09:30
Нафта підскочила у ціні на 3 долари на тлі атаки Ізраїлю по Ірану
09:17
Комбінований удар по Україні: сили ППО збили 22 ракети, 2 з яких Х-22 та 14 "Шахедів"
09:14
Внаслідок обстрілів призупинена робота вокзалу у Дніпрі
09:06
Інтерв'юВ.о. міністра спорту: Якщо взяти абсолютне значення, то кількість заброньованих футболістів – це невелика частина
Усі новини...