Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров про успіхи в економіці: "Чєго-то я радості не бачу на ваших абліччях"

П'ятниця, 9 лютого 2007, 13:53

Перший віце-прем’єр Микола Азаров заявляє, що найближчим часом українці "реально" на собі відчують, що таке економічна стабільність.

Про це він сказав на брифінгу після колегії у Мінфіні за результатами роботи міністерства у 2006 році.

За його словами, за даними Держкомстату інфляція за січень 2007 року склала 0,5%.

"Це найнижчий за всю історію України показник інфляції в січні. Традиційно ми мали дуже високі показники інфляції в цьому місяці", - сказав Азаров.

"Безумовно позначається тверда політика уряду абсолютно у всіх сферах. Де можна, ми дивимося за тим, щоб наші ціни не засмучували наших споживачів і громадян. Я думаю, що вже в найближчому майбутньому наші люди на собі відчують, що таке економічна стабільність, реально", - сказав перший віце-прем’єр.

Також Азаров повідомив, що темпи зростання промислового виробництва в Україні склали 15,8%.

"Запишіть, будь ласка, 15,8%", - наголосив Азаров, звертаючись до присутніх журналістів.

"От вам старт 2007 року. Чего-то я апладєсмєнтов не слишу?.. Після провалу 2005 року вийти на 15,8% і нє однаго хлапка в ладоши?.. Чєго-то я радості не бачу... на ваших абліччях..."

"Давайте хоч посміхнемося", - додав він, після чого почав сам собі аплодувати. У відповідь почулися слабкі аплодисменти із залу.

"Не сєбє поаплодіруєм, а поаплодіруєм нашій економіці, яка позитивно реагує на політику уряду! А потім послухаємо, що критики розповідають про цю політику. Якщо все так погано, від чого все-таки економічний показники гарні?", - продовжив Азаров.

Він також додав, що він доповідав про це президенту Віктору Ющенку.

"Завтра він буде виступати на форумі і, видимо, він приведе ці цифри. Таких показників не демонструє жодна країна у світі. На сьогоднішній день. Тим більше, європейська країна. І я радий за це. Звичайно, я доповів прем'єр-міністру і він, безумовно, теж, так сказать, радий цій обставині", - сказав Азаров.

Стилістика висловлювань автора збережена.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...