СПУ пропонує обміняти Порошенка на Жириновського

П'ятниця, 9 лютого 2007, 13:58

Член фракції СПУ Ярослав Мендусь вважає необхідним у зв'язку з оголошенням Петра Порошенка персоною нон-грата в Росії переглянути аналогічний статус віце-спікера Держдуми Володимира Жириновського в Україні.

"Немає сумнівів, що оголошення Порошенка персоною нон-грата - вельми красномовний і скандальний жест, який вимагає належної уваги", - заявив Мендусь під час виступу у Верховній Раді.

"Управлінський хаос, який спостерігається останнім часом у керівництві зовнішньою політикою України, привів до того, що персоною нон-грата оголосили представника "Нашої України", прихильники якої де-факто контролюють зовнішньополітичне відомство", - зауважив депутат.

"Санкції проти Порошенка - це ще один із прикладів того, що нинішні україно-російські відносини далекі від нормальних і добросусідських", - додав він.

Мендусь переконаний у необхідності "розглянути проблему оголошення персоною нон-грата в Україні і відомого Володимира Жириновського".

"Не дивлячись на всю неоднозначність сприйняття цієї фігури в Україні, очевидно варто робити поправку на те, що саме ця людина сьогодні є віце-спікером Держдуми Російської Федерації", - зауважив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування