Луценко пообіцяв зміцнювати Ющенка задля правильного рішення

П'ятниця, 9 лютого 2007, 14:10

Лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко вважає, що на сьогодні юридичних підстав для розпуску парламенту не існує.

Про це він заявив у п’ятницю на прес-конференції в Хмельницькому, повідомляє УНІАН.

"Чи є можливість розпуску Верховної Ради? Ні, очевидно юридичної можливості не має", - сказав Луценко.

Разом з тим, він припустив, що, можливо, підстави для розпуску парламенту з’являться після розгляду відповідного подання в Конституційному Суді.

"Якщо так станеться, "Народна самооборона" буде всіляко вітати таку теоретичну можливість і всіляко зміцнювати нашого президента для прийняття рішення про дострокові вибори", - сказав Луценко.

Лідер "Народної самооборони" також нагадав, що в четвер Харківська обласна рада прийняла рішення про звернення до Генпрокуратури з проханням порушити проти нього кримінальну справу за спробу дестабілізувати конституційний лад в Україні.

"Нас почули, почули не Луценка, а народну ініціативу, яка вимагає від політиків реалізовувати те, чим вони годували людей на виборах", - наголосив він.

За словами Луценка, це була ініціатива депутатів від блоку Наталії Вітренко. Він запевнив, що наприкінці лютого приїде до Харкова і обов’язково поспілкується з жителями області щодо їхніх проблем.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування