Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович "почистив" Кабмін. Шуфрича звільнили від кадра Балоги

П'ятниця, 9 лютого 2007, 15:05

У Кабінеті міністрів здійснено низку кадрових перестановок.

Так, Кабмін прийняв відставку заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолія Медвідя.

Це визначено постановою Кабміну від 7 лютого, розміщеній на офіційному сайті уряду.

Медвідь звільнений згідно з другим абзацом частини 2 ст.31 закону України "Про державну службу" (принципова незгода з рішенням державного органу або посадової особи, а також етичні перешкоди для перебування на державній службі).

У прес-службі МНС "Українській правді" не пояснили, які саме "етичні перешкоди" мали місце в даній ситуації, пояснивши лише, що вони виходили з боку Медвідя.

Медвідь був призначений на цю посаду 25 січня 2006 року. Раніше він був заступником Віктора Балоги, коли той очолював МНС. У 2005 році Медвідь працював на посаді керівника головної служби регіональної і кадрової політики секретаріату президента.

Іншою постановою Кабінету міністрів Віктор Величко звільнений з посади заступника директора Департаменту державної виконавчої служби у зв'язку з переходом на іншу роботу.

Крім того, постановами уряду від 7 лютого Іван Капуш звільнений з посади першого заступника, а Ігор Чубар - з посади заступника директора Департаменту Державної виконавчої служби.

Капуш і Чубар звільнені у зв'язку з переходом на іншу роботу.

Водночас Віктор Величко звільнений з посади заступника директора Департаменту державної виконавчої служби у зв'язку з переходом на іншу роботу.

"Інтерфакс-Україна", Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...