Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович про щось поговорив з Морозом у "Зоряному"

П'ятниця, 9 лютого 2007, 18:23

9 лютого у "Зоряному" відбулася нарада учасників політичних партій, які утворили антикризову коаліцію у Верховній Раді.

У ній взяли участь прем'єр Віктор Янукович, голова Верховної Ради партій Олександр Мороз та лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє сайт Партії регіонів.

Про що йшлося на нараді сайт не повідомляє.

Також увечері відбулося засідання парламентської фракції Партії регіонів за участю прем'єра і членів уряду.

Під час засідання велась принципова розмова щодо найважливіших питань розвитку держави, а також було обговорено підсумки роботи за попередні півроку та завдання на найближчий період і перспективу, - сказано у повідомленні.

"Ми маємо програму дій і послідовно, крок за кроком, будемо вирішувати ті соціальні проблеми, які стосуються кожного громадянина", – заявив прем'єр-міністр під час засідання фракції.

Учасники засідання висловили своє переконання стосовно того, що "фракція Партії регіонів разом зі своїми партнерами по парламентській коаліції мають чітку стратегію та політичну волю для виконання взятих на себе зобов'язань перед суспільством, налаштовані на вирішення нагальних проблем, які турбують людей", зазначає прес-служба.

Крім того у п'ятницю керівник апарату прем`єр-міністра Сергій Льовочкін став членом Партії регіонів, його також включено до складу політради партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування