"Наша Україна" вирішила, що "Регіони" хочуть зіпсувати їм всю малину

П'ятниця, 2 березня 2007, 12:06

Партія регіонів своєю ініціативою проведення одночасних дострокових виборів президента і парламенту хоче зашкодити проведенню дострокових виборів Верховної Ради, за які виступають БЮТ і "Наша Україна".

Таку думку на брифінгу в п'ятницю висловив лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко, коментуючи відповідну ініціативу члена фракції Партії регіонів Василя Кисельова.

"Партія регіонів таким чином хоче зупинити нас із БЮТ у спільному бажанні провести дострокові вибори (парламенту)", - зазначив Кириленко.

Реклама:

За його словами, вони пропонують різні ідеї, "але сподіваються, що вони так і не будуть доведені до кінця".

При цьому Кириленко зауважив, що Верховна Рада не може проголосити про дострокові вибори президента "лише на основі бажання Партії регіонів".

Також лідер фракції висловив сподівання, що найближчим часом з'являться правові підстави для проведення дострокових парламентських виборів.

ВІДЕО ДНЯ

"Політичні підстави (для проведення дострокових виборів ВР) визріли давно і я сподіваюся, що найближчим часом з'являться і правові", - сказав Кириленко.

Він зазначив, що, говорячи про правові підстави, має на увазі відповідне рішення Конституційного Суду. Кириленко також нагадав, що відповідне подання знаходиться у КС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News