Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Цушка обіцяють "здати" посадовців

П'ятниця, 2 березня 2007, 13:23

Міністерство внутрішніх справ оприлюднить прізвища посадовців, які несуть відповідальність за виявлені порушення у діяльності відомства, після оцінки їх компетентними органами.

Про це йдеться у заяві департаменту у зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

"23 лютого згідно з рішенням Верховної Ради міністр внутрішніх справ Василь Цушко оприлюднив у сесійному залі парламенту інформацію про поточну ситуацію в міністерстві", - нагадується у заяві.

"Ним було наведено численні факти безгосподарності, неефективних управлінських рішень, корупції в органах внутрішніх справ, що серйозно ускладнюють розпочате реформування відомства", - додається у повідомленні.

Департамент МВС зазначає, що "міністр неодноразово підкреслював, що правову оцінку фактам, оприлюдненим у звіті, ступінь відповідальності посадовців, причетних до правопорушень, дадуть компетентні органи".

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що "всі факти, наведені в доповіді міністра, пройшли відкриту процедуру офіційного узгодження і перевірки у відповідних підрозділах МВС, мають документальне підтвердження".

"Жоден з фактів, наведених міністром Цушком, не одержав документального спростування", - наголошують у міністерстві.

"Після того, як всі проголошені з трибуни Верховної Ради факти одержать оцінку компетентних органів, будуть оприлюднені імена тих посадовців, які несуть персональну відповідальність за виявлені порушення", - додається у заяві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування