У Януковича один курс і роздвоєння партії

П'ятниця, 2 березня 2007, 14:48

Прем'єр-міністр Віктор Янукович переконаний у безальтернативності конституційної реформи.

Про це він сказав на зустрічі з членами вченої ради Одеської Національної юридичної академії, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми переконані в тому, що альтернативи конституційній реформі немає. Нам потрібно будувати ефективну систему влади", - сказав Янукович. Він зазначив, що реформа практично почалася з 2006 року і зараз вона продовжується.

У свою чергу президент академії, керівник комітету Верховної Ради з питань правосуддя Сергій Ківалов повідомив, що академія проводить експертизу нормативних актів для Конституційного Суду.

Зокрема, за його словами, зараз на розгляді академії знаходиться подання про призначення заступників міністра внутрішніх справ.

Янукович відзначив важливість правової роботи, яку проводить академія. "Конституційна реформа посідає перше місце серед реформ. Ви знаходитеся в епіцентрі цієї роботи, проводячи експертний висновок", - сказав прем'єр.

Він також додав, що уряд, насамперед, зацікавлений у збереженні стабільності в країні і має намір найближчим часом представити Верховній Раді першу середньострокову стратегію розвитку України на період до 2011 року.

Янукович наголосив, що він і його політична сила - Партія регіонів - виступають проти будь-яких дострокових виборів: парламентських або президентських.

На його думку, зараз немає ніяких підстав для проведення таких дострокових виборів, які призведуть до дестабілізації ситуації в країні.

Як відомо, член фракції Партії регіонів Василь Кисельов виступив з ініціативою проведення одночасних дострокових президентських і парламентських виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
09:45
У Кривому Розі − приліт інфраструктурний об'єкт: 3 поранених
09:35
У Грузії четвертий вечір поспіль протестували проти закону про "іноагентів" у трьох містах
09:31
Безпрецедентний крок: демократи намагаються врятувати "проєкти Джонсона" з допомогою Україні
09:30
Нафта підскочила у ціні на 3 долари на тлі атаки Ізраїлю по Ірану
09:17
Комбінований удар по Україні: сили ППО збили 22 ракети, 2 з яких Х-22 та 14 "Шахедів"
09:14
Внаслідок обстрілів призупинена робота вокзалу у Дніпрі
09:06
Інтерв'юВ.о. міністра спорту: Якщо взяти абсолютне значення, то кількість заброньованих футболістів – це невелика частина
Усі новини...