МОРОЗ ПЕРЕПЛУТАВ ЛУЦЕНКА З СОБОЮ?

П'ятниця, 2 березня 2007, 17:58

Спікер Олександр Мороз вважає, що радник президента і лідер Народної самооборони Юрій Луценко використовує адмінресурс.

Зокрема, Мороз розкритикував те, що Луценко начебто займається організацією походу в рамках своєї відпустки.

"Або хай звільниться з роботи і займається своєю агітацією, або якось інакше діє", - сказав він у Харкові, повідомляє УНІАН.

"У будь-якому разі, красномовним є те, що він навіть не керівник штабу, він заступник керівника штабу по боротьбі з владою, так я розумію, під проводом президента", - додав Мороз.

На його думку, саме "так треба все розуміти, бо газета "Україна молода" на першій сторінці надрукувала, що після певних там рішень, прийнятих такого то числа, адміністрація президента отримала повне право валити уряд".

"Якщо така мета ставиться, тоді про неї відверто треба говорити всім, а не говорити про консолідацію, демократію, вирішення соціальних питань для народу і т.д.", - сказав спікер.

Він також висловив упевненість в тому, що весняний марш Луценка на Київ не матиме успіху.

"Я думаю, що з цієї затії не вийде нічого. Як кожна людина, він має право проголошувати певні речі, намагатися досягти якихось успіхів у цьому відношенні, це його справа. Тільки я хочу сказати, що результат їх буде нульовий. Я переконаний, нічого з того не вийде", - сказав Мороз.

Водночас спікер висловив стурбованість тим, що "збором людей займаються районні адміністрації, що фінансування це в бюджеті не передбачене".

"Одначе витрачаються великі кошти, оснащення технічне таке, яке не снилося жодній політичній силі", - сказав він.

Як відомо, згідно з соціологічним опитуванням КМІС, Соцпартія Мороза у разі проведення дострокових виборів не проходить до парламенту, водночас Народна Самооборона Луценка може набрати 3% голосів і потрапити до Верховної Ради.

***

Водночас Луценко і один з лідерів Народної самооборони Тарас Стецьків відправилися до Канади на запрошення Всесвітнього конгресу українців, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У програмі візиту заплановані зустрічі з представниками громадськості Торонто, прес-конференція для представників канадських ЗМІ й ексклюзивне інтерв'ю на TV Channel 4, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Луценко і Стецьків також запрошені на святкування 40-ї річниці Всесвітнього конгресу українців, де будуть проведені численні зустрічі з керівництвом цієї організації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування