Януковичі пропонують Ющенку другий строк

Субота, 3 березня 2007, 12:18

Партія регіонів може підтримати кандидатуру Віктора Ющенка на посаду президента, якщо вибори будуть проходити в парламенті.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл в інтерв'ю "Київському телеграфу".

Він відзначив, що поки скептично ставиться до можливості реалізації сценарію виборів президента в парламенті, тому що "з президентом і його людьми неможливо про щось домовлятися".

"От коли поміняється оточення Ющенка, керівництво його Секретаріату, а я думаю, що це станеться до кінця року, то даний варіант стане реальним", - вважає депутат.

"Якщо президент погодиться на нього [варіант виборів президента в парламенті], то ми готові його [Ющенка] підтримати, надати певні гарантії. Адже в іншому випадку Віктор Ющенко вже ніколи не буде президентом. Для нього це єдиний шанс", - сказав Чорновіл.

За його словами, "були й інші моделі розвитку подій". "Наприклад, перед президентськими виборами 2004 року велися дуже серйозні переговори про те, що Янукович відмовляється від участі у виборах в обмін на гарантію Ющенка внести його кандидатуру на посаду прем'єра. Гарний був план, просто багато людей не знайшли собі місця в тій схемі", - розповів депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування