Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз клянеться, що від Тимошенко й "Нашої України" підуть без грошей

Субота, 3 березня 2007, 15:55

Спікер Олександр Мороз стверджує, що коаліція розшириться до 300 депутатів без підкупу депутатів з інших фракцій.

У п’ятницю ввечері в ефірі каналу ICTV він підкреслив, що "300 депутатів будуть з числа тих, кому набридла ця ситуація" в парламенті.

Відповідаючи на питання члена "Нашої України" Володимира Філенка про можливий підкуп депутатів, Мороз сказав: "Я думаю, що якби для того потрібні були кошти, то можна було б поділитися тими коштами, які ви використовуєте, щоб організовувати акції протесту в різних регіонах України".

"Я як глава парламенту спілкуюся з депутатами різних політичних сил, в тому числі Блоку Юлії Тимошенко, з "Нашої України". Я бачу їх ставлення до того, що робиться. Там не треба грошей. На гроші міряють інші політичні структури. Мені з тим звертатися ні до кого немає потреби. Я бачу настрої у парламенті", - сказав Мороз.

"Я знаю, що коли провалиться та задумка, яка зараз продумується відповідним чином конкретними посадовцями – ми з'єднаємо вулицю і парламент і доб’ємося відповідних змін -.і коли все це діло розвалиться, бо суспільство на це не налаштоване, то ті, хто стомилися від такої штучної напруги, зроблять для себе вибір, і на це грошей не треба", - підкреслив спікер.

Мороз також висловив переконання, що зараз немає юридичних підстав для проведення дострокових виборів президента чи парламенту. "Є Конституція, і ніяких підстав для розпуску парламенту, для дострокових виборів, так само як і для дострокових виборів президента, не існує", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування