Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Януковича просяться 40 партій

Понеділок, 5 березня 2007, 12:08

Віце-прем'єр, глава політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак заявляє, що більше масового прийому до Партії регіонів не буде.

"Сьогодні близько 40 партій демонструють готовність вступити в Партію регіонів. Однак кожне таке прохання ми будемо розглядати суворо в індивідуальному порядку", - заявив Рибак у ході своєї зустрічі з активом Партії регіонів.

Така установка, стверджує глава політвиконкому ПР, необхідна саме сьогодні – в умовах "вкрай напруженої політичної боротьби".

"Її каталізатором виступає "помаранчева" опозиція, яка прагне залучити як окремих політиків і політичні групи, так і, зокрема, їх потенціал у сфері медіаресурсів - телебачення, радіо і друкованих ЗМІ", - відзначає сайт Партії регіонів.

"Хочете приєднатися – збирайте з'їзд, повідомляйте про саморозпуск, йдіть в область, у місто, у район, - і тільки тоді ваші заяви будуть розглядатися. Ніякої кампанії по прийому до партії масово, списками не буде", - підвів риску віце-прем'єр.

Рибак також назвав неприпустимим створення в Одеській міській раді "незалежної" фракції "Регіони Януковича", яку очолив син керівника АМКУ Олексія Костусєва Олексій Гончаренко.

"Це питання буде вирішуватися на засіданні Президії партії", - заявив він.

Рибак підкреслив, що подібні вчинки можна також віднести на рахунок недостатньо ефективної кадрової роботи партійного апарата під час проведення передвиборної кампанії 2006 року.

Як відомо, Олексій Костусєв на початку 2006 року одержав схвалення керівництва ПР своєму рішенню скласти з себе повноваження керівника партії "Союз" і в складі цілої групи колишніх активістів цієї політичної сили вступити в Партію регіонів з наступним одержанням місць у виборчому списку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування