Богатирьова взялася за потенцію своєї партії

Понеділок, 5 березня 2007, 12:35

Координатор більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова впевнена в необхідності посади президента.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналу "Профіль", опублікованому в понеділок.

"Президент, незважаючи ні на що, дуже сильна політична фігура, здатна юридично на дуже багато чого. Інститут президента буде, і ніщо його зараз не може похитнути", - заявила вона.

Богатирьова також навела дані одного із соцопитувань, за яким ліквідувати інститут президента хотіли б лише 20% громадян.

"Виходить, інші 80% цю ідею як мінімум не підтримують! Народні депутати не можуть йти проти народу! Так що ми приречені працювати разом і шукати компроміси. Правда, з двох сторін", - сказала він.

Говорячи про проект закону про Кабмін, Богатирьова відзначила, що ще до підписання Універсалу пропонувала одночасно підготувати і прийняти два законопроекти про Кабмін і про президента.

"Однак у секретаріаті президента фактично відмовилися працювати над своїм законопроектом. Я не знаю, що там відбулося, але ясно, що це було зроблено спеціально, що тільки поглибило ситуацію", - сказала вона.

"Це була слабка і невдала, як бачимо, гра аматорської дворової команди, яка чомусь увесь час переконана, що грає в суперлізі, а ми, мовляв, тільки вийшли у вищу лігу", - додала Богатирьова.

Говорячи про розвиток своєї партії, вона відзначила, що треба ретельно подивитися на роботу партії по всій країні за цей рік.

"Оцінити її можливості і потенцію: може ми когось заберемо до Києва, а може когось і взагалі відрахуємо за неуспішність. Зараз ми повинні діяти жорстко, швидко і рішуче: аналіз, інвентаризація і перспективи", - відзначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування