Тимошенко замовила Ющенку подарунок для себе на 8 березня

Понеділок, 5 березня 2007, 13:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що найкращим подарунком від президента всім жінкам можуть стати дострокові вибори до парламенту.

Про це Тимошенко сказала на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання, що вона очікує в подарунок на 8 березня.

"Від пана президента я очікую послідовності, проведення політики щодо єднання демократичних сил і проведення дострокових парламентських виборів", - зазначила вона.

"Я думаю, що це буде достойний подарунок від президента всім жінкам України", - додала Тимошенко.

Також вона додала, що від Партії регіонів очікує "чергового бруду і провокацій", і власне вияву їхньої справжньої сутності, "сутності, де нічого людського немає".

Також вона додала, що сподівається на любов і підтримку своєї родини, а також очікує від неї "нормальних подарунків, які точно в родині завжди чоловіки дарять жінкам".

Крім цього вона охарактеризувала чоловіків, які працюють в її політичній команді як "справжніх джентльменів, які попри політичну боротьбу ніколи не висловлюються погано про жодну жінку з числа політичних опонентів".

"Я не чула жодного разу, що б чоловіки з нашої команди хоча б одне погане слово казали б у бік будь-якої жінки з іншої політично команди. Я пишаюся тим, що в нашій політичній команді чоловіки, які працюють навіть у політичній боротьбі можуть залишатися політичними джентльменами", - зазначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування