Тимошенко розповіла, як януковичі люблять підставляти Крису Ларису

Понеділок, 5 березня 2007, 13:13

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що її візит до США "поставив крапку" у питанні звинувачень на її адресу щодо причетності до справ Павла Лазаренка.

"Я щаслива з того, що мій візит до Сполучених Штатів поклав край всім провокаційним заявам, пов’язаним тим, що нібито я десь там в якихось справах Лазаренка прохожу в якомусь статусі", - сказала Тимошенко на брифінгу у понеділок.

Лідер БЮТ переконана, що її візит та заяви дипломатичного представництва США довів її непричетність до справи Лазаренка.

"Я думаю, що саме мій візит і двократні заяви посольства США довели, що я маю до справи Лазаренка таке ж відношення, як до Жовтневої революції. Це крапка на всіх провокаціях і я щаслива, що цю крапку колись ми поставили", - сказала вона.

Коментуючи заяви з боку влади, які, на її думку, покликані дискредитувати опозицію, Тимошенко зазначила:

"Мені прикро, що інтелекту в Партії регіонів вистачає тільки на методи старухи Шапокляк, наприклад підкинути гаманець на мотузочці і дьоргати чи Крису Ларису десь підставити і від того отримати задоволення".

"Я хочу сказати, що на мені це крисятничество не спрацює", - додала вона.

Коментуючи своє самопочуття після відвідин США, Тимошенко сказала, що їй не вдалося підлаштуватися до різниці у часі.

"Мені не вдалося прилаштуватися до нового часу і, власне, було дуже важко фізично, Але я відчувала зобов’язання, тому я можу довести, що 3 дні Людина може не спати, мало їсти, але ж давати результат", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування