Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко обіцяє Мартинюку бойкот за ігнор Ющенка

Понеділок, 5 березня 2007, 16:00

Представники об’єднаної парламентської опозиції у вівторок не братимуть участі у засіданні конституційної комісії Верховної Ради під головуванням віце-спікера Адама Мартинюка.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба партії.

"Я вважаю, що нині парламент не може не лише прийняти зміни до Основного закону України, але навіть обговорити їх", - зазначив Кириленко.

Водночас він нагадав про ініціативу президента щодо створення конституційної комісії, до якої мали б увійти не лише депутати, але й провідні юристи, політологи та представники позапарламентських політичних сил.

"Однак правляча "антикризова" коаліція не підтримала ініціативу президента і не надала своїх представників до складу цієї комісії. Тим часом нинішня більшість створила свою парламентську конституційну комісію, яка має на меті узурпувати на рівні трьох парламентських фракцій процес обговорення змін до Конституції", - наголосив Кириленко.

Лідер фракції також повідомив, що "Наша Україна" і БЮТ планують зареєструвати постанову про відкликання представників об’єднаної опозиції зі складу конституційної комісії, яку очолює Мартинюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування