Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ та НСНУ підписали пакт, Балога подарував Тимошенко свисток

Вівторок, 6 березня 2007, 13:41

Блок Юлії Тимошенко і Наша Україна підписали угоду про спільну опозиційну діяльність на місцевих рівнях.

Станом на 14.36 угоду підписують керівники місцевих осередків БЮТ і НУ.

"Те, що ми зібралися, є першою заявкою на те, що ми сильні і готові до боротьби, усвідомивши всі помилки", заявила журналістам Юлія Тимошенко перед підписанням документів.

Вона також наголосила на неможливості ведення переговорів з діючим урядом.

"Вести переговори з Януковичем – це все одно, якщо б професор Преображенський вів би переговори з Шариковим", - додала вона.

Тимошенко також закликала керівників місцевих осередків двох сил підтримати позиції, викладені в угоді і "працювати на дострокові вибори виключно в правовому полі".

Також, за її словами, в угоді прописані принципи діяльності опозиції після перемоги у статусі владної коаліції. За словами Тимошенко, ці тези покликані унеможливити непорозуміння між політичними силами, як це було після їх приходу до влади.

Вона висловила сподівання, що "історія не відобразить "Кайдашеву сім'ю", а це будуть дійсно об’єднані демократичні сили".

У свою чергу голова ради партії НСНУ Віктор Балога закликав представників обох політичних сил "не думати про посади, бо потрібно думати про місце України".

"Ті меркантильні інтереси, які кожен з нас може мати на тій чи іншій посаді, їх потрібно відкласти в сторону, забути про всі ті недолугі проблеми, які виникали між нами, і йти вперед", - зазначив він.

На честь 8 березня Балога подарував Тимошенко свисток із жовтого металу з викарбуваним на ньому серцем, назвавши його "свистком до дій".

"Сьогодні ми зустрічаємо весну, Юлія Володимирівна прямо з літа весну чекала, чекала змін і знаєте, ми дочекалися", - зазначив він.

"Так як в цьому залі багато жінок, я вас всіх вітаю з тим, до чого вас звала Юлія Володимирівна, і хочу подарувати їй свисток, на якому викарбуване серце. Я думаю, що це свисток до дій, і я думаю, що ми разом з вами з цією задачею впораємось", - зазначив Балога.

Після цього зал зааплодував, а Тимошенко, подивившись на свисток сказала: "Думаю, що по суті - це серце Віктора Івановича ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування