Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" дозволяє своїм депутатам хотіти

Вівторок, 6 березня 2007, 15:25

"Наша Україна" не чинитиме перепон тим своїм депутатам, які мають бажання зробити подання до Конституційного Суду щодо конституційності закону про імперативний мандат.

"Ми цього не робимо і не будемо робити", - сказав голова ради партії "Народний союз "Наша Україна" Віктор Балога, відповідаючи на питання, чи чинитиме партія перепони на відповідні ініціативи.

Водночас він висловив переконання, що таких подань "просто не буде". "Хотіти подати і подати – це різні речі в часі і в дії", - зауважив Балога.

На питання, чи не порушують принципи опозиційної угоди заяви деяких представників блоку "Наша Україна", зокрема, Анатолія Матвієнка і Володимира Стретовича про те, що вони не підтримують дострокові парламентські вибори, Балога зазначив, що "кожен депутат може мати власну позицію".

"А я на це хочу сказати, що було засідання політради блоку, де одноголосно було прийнято рішення про підписання угоди і ця угода була парафована і підписана двома лідерами політичних блоків. Тому я не бачу абсолютно ніяких проблем", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...