"Наша Україна" пригрозила Кисельову судом

Середа, 7 березня 2007, 10:33

"Наша Україна" попереджає депутата від Партії регіонів Василя Кисельова, що подасть на нього до суду, якщо він не припинить свої заяви про підготовку "Нашою Україною" та БЮТ масових безчинств.

Про це сайту RAZOM сказав керівник юридичного департаменту "Нашої України" Валерій Карпунцов.

"Заяви Кисельова щодо підготовки "Нашою Україною" та БЮТ масових безпорядків у Києві, нової революції – абсолютно абсурдні і поширенням такої наклепницької, недостовірної інформації, безперечно, заподіюється значна моральна шкода нашій політичній партії", - зазначив він.

Керівник юридичного департаменту нагадав, що, "відповідно до частини другої статті 80 Конституції народні депутати України не звільняються від юридичної відповідальності за образу чи наклеп".

"Наша партія, зважаючи на характер та зміст останніх заяв народного депутата України, які дають підстави сумніватися у здатності останнього адекватно сприймати оточуючий світ, утримається наразі від заходів юридичного реагування", - заявив юрист.

"Але в разі продовження поширення недостовірної, образливої чи наклепницької інформації, буде змушена звернутися за судовим захистом своїх прав та законних інтересів, а також вживати інших заходів реагування відповідно до законодавства України, - наголосив Карпунцов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування