Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" вирішили, що "танцюристу" Януковичу щось заважає

Середа, 7 березня 2007, 14:19

Депутат від "Нашої України" Павло Жебрівський вважає заяви представників антикризової коаліції "страшилками" для президента.

“Питання про дострокові президентські вибори – це страшилка, якою “антикризовики” хочуть налякати главу держави”, - сказав Жебрівський, повідомляє прес-служба "Нашої України".

На його думку, коли “антикризовики” озвучують подібні заяви, "то вони всього-на-всього грають м’язами".

"Їхні гучні заяви про те, що вони гіганти політики, лише свідчать про їхню слабкість. Як відомо, поганому танцюристу, як завжди, щось заважає ”, - сказав депутат, коментуючи заяви Віктора Януковича, що у разі якщо президент перешкоджатиме реформам “регіоналів”, то вони не виключають проведення дострокових президентських виборів.

За словами Жебрівського, подібні заяви Януковича дестабілізують ситуацію в державі.

На його думку, уряд Януковича розуміє, що якщо він і надалі продовжуватиме свою невдалу економічну політику, то остаточно втратить довіру суспільства.

“Свого часу буцімто для здійснення ефективної політики президенту Кучми було замало повноважень. Нині цю естафету перейняв Янукович. Нині він перебирає на себе багато повноважень, які навіть згідно з політреформою йому не належать”, - сказав Жебрівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...