Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова нагадала Герман, що вона не в КПРС

Середа, 7 березня 2007, 18:55

Координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що в демократичній партії не може бути один спікер.

Про це вона сказала, коментуючи висловлювання депутата від Партії регіонів Ганни Герман про відсутність у фракції одного офіційного спікера, повідомила УНІАН речник фракції Партії регіонів Людмила Харів.

"В демократичній партії і фракції законодавців просто не може бути одного спікера. Кожен з депутатів має право на власну позицію, як, наприклад, пані Герман. Один спікер, тобто генеральний речник був тільки в КПРС. А, врешті, це, на щастя, неможливо, оскільки сотня журналістів, вчорашніх колег спікера Герман, цього не дозволять", - сказала Богатирьова.

"Уявіть собі картину, коли тільки одна людина щось виголошує, а всі інші манівцями покидають парламент", - додала вона.

Водночас, лідер фракції розуміє "надзвичайну емоційність позицій народного депутата Ганни Герман". За її словами, вона здібний журналіст, яка за своєю природою завжди прагне сенсацій. "Для журналіста, можливо, це добре. Але політику треба бути більш зваженим, особливо в питаннях, що стосуються корпоративної партійної етики, професійної політики в цілому", - пояснила депутат.

При цьому, Богатирьова вважає неправильним, навіть в критичних ситуаціях, використовувати проблеми у фракції і партії для власного піару і на цьому заробляти собі якийсь міфічні бали для такого ж міфічного рейтингу.

"Це вже зашкодило іміджу нашої політичної сили. Ще гірше неприховано інтригувати, підбурювати. Складається враження, що нашу, досить монолітну і стабільну політичну силу хочуть пересварити, послабити. Є статутні демократичні процедури. Чому ж їх не використати? Може тому, що діалог передбачає і певну відповідальність?", - наголосила лідер фракції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування