Фан-клуб Януковича зібрався чекати виборів

Неділя, 1 квітня 2007, 16:19

Наметове містечко прихильників парламентської коаліції в Маріїнському парку Києва поступово розростається й облаштовується.

Як повідомив "Інтерфакс-Україна" керівник прес-служби наметового містечка Олександр Ромасюк у неділю, у цей час у Маріїнському парку, напроти будинку Кабінету міністрів, а також по обидва боки від будинку Верховної Ради встановлено близько 235 наметів (у суботу їх було 150).

За оцінками Ромасюка, у наметовому містечку перебуває близько 500-600 активістів. "Люди приїжджають із регіонів, і містечко поступово оживає й потроху наповнюється", - розповів співрозмовник агентства.

Він підкреслив, що минулої ночі в багатьох наметах уже ночували активісти.

За словами Ромасюка, обстановка в наметовому містечку нормальна й ніяких інцидентів із часу його встановлення не було.

Співрозмовник агентства повідомив, що на наступному тижні планується проведення прес-конференцій у наметовому містечку із залученням народних депутатів. За його словами, проробляється питання створення сайту наметового містечка.

У містечку обладнаний медпункт, невелика їдальня, вирішується питання про забезпечення світлом і біотуалетами. Поруч із містечком постійно чергує машина швидкої допомоги й співробітники правоохоронних органів.

Керівник прес-служби підкреслив, що строки існування містечка залежать від рішення президента України - про розпуск або нерозпуск парламенту. "Якщо президент розпустить парламент, то містечко буде продовжувати роботу до оголошених парламентських виборів", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування