Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шкіля струс мозку. Політики немає

Неділя, 1 квітня 2007, 17:52

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не вбачає політичного підтексту в аварії, що сталася з народним депутатом від її блоку Андрієм Шкілем.

"Я не думаю, що тут треба шукати політичні чи якісь інші корені", - зазначила вона у неділю ввечері в ефірі 5 каналу.

Тимошенко повідомила, що, за наявною інформацією, водій іншого автомобілю грубо порушив правила дорожнього руху. При цьому вона висловила співчуття родинам загиблих в цій ДТП.

Разом з тим, лікар, що обстежував Шкіля, повідомив, що стан депутата середньої важкості, стабільний і загрози життю немає. Проте, за його словами, обстеження ще продовжується. Лікар також повідомив, що Шкіль не знаходився в стані алкогольного сп’яніння під час аварії.

Прес-секретар депутата Ганна Трубачова повідомила "Інтерфакс-Україна", що у Шкіля струс мозку та забиття грудної клітки (спрацювала подушка безпеки).

Водночас заступник міністра внутрішніх справ Василь Мармазов підтвердив, що водій автомобіля, який врізався в автомобіль Шкіля, порушив правила дорожнього руху.

За словами Мармазова, водій цього автомобіля знаходиться у лікарні з травмами, а загиблі під час аварії були його дочкою і товаришем.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...