Тимошенко побачила, чому Цушко навчився у Ківалова

Понеділок, 2 квітня 2007, 11:17

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що міністр внутрішніх справ Василь Цушко не має права обіймати цю державну посаду.

Про це йдеться в заяві БЮТ, поширеній в понеділок.

"Виконуючи пропагандистські замовлення від Януковича та перетворюючи силову структуру в апарат інформаційного тиску ззовні на політичний вибір нашого народу, Цушко не має ані морального, ані політичного права обіймати державну посаду", - йдеться в заяві БЮТ.

"Ми впевнені, що відставка міністра відбудеться обов’язково у складі всього уряду Януковича, який довів свою нездатність керувати країною. Мітингова "математика" від Цушка ще раз довела, що з цими людьми сідати за стіл переговорів просто принизливо", - наголошує БЮТ.

У заяві зазначається, що "апогеєм волюнтаризму і політичної заангажованості міністерства Цушка стало підрахування людей на мітингах коаліції та опозиції у Києві".

Блок зазначає, що відповідальні особи МВС пояснюють, що при підрахунку кількості учасників мітингу була застосована певна методика, яку використовує спеціальний підрозділ міністерства.

"Блок Юлії Тимошенко переконаний, що МВС має на увазі саме ту методику, яку протягом десятиліття обкатував і застосовував для обману людей режим Кучми та екс-керівник ЦВК Ківалов", - наголошується в заяві.

БЮТ заявляє, що на Майдан у суботу прийшло понад сто тисяч людей, а Цушку, на думку БЮТ, "диктують по телефону його господарі з керівництва уряду та коаліції КРС".

"У боротьбі за продовження перебування при владі Януковича і Мороза, Цушко відверто дезінформує народ України", - зазначається в заяві БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування