Богатирьова вірить, що Ющенко ще хоче просто поговорити

Понеділок, 2 квітня 2007, 12:11

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова закликає не розглядати консультації з президентом, призначені на понеділок, лише як перший крок до розпуску Верховної Ради.

Про це вона сказала журналістам відповідаючи на питання в понеділок.

"Ми можемо умовно розглядати консультації які президент проводитиме о 14 годні, як можливий перший крок до прийняття ним відповідного рішення. Але ми можемо їх розглядати і як пропозиції до діалогу, який без сумніву, не може закінчитись сьогодні або буде тривати певний час", - зазначила Богатирьова.

"Жорсткий тон, який він зараз висловлює, пов’язаний, на мій погляд, з одним: президент хоче знайти баланс між всіма гілками влади і в такий спосіб він пропонує продовження діалогу", - додала вона.

Богатирьова нагадала, що в разі підписання президентом указу, Верховна Рада звернеться до Конституційного Суду і чекатиме його рішення.

Водночас вона додала, що є й інші політичні кроки сил, які складають коаліцію, якими вони зроблять все, щоб можливо було до висновків КС приймати відповідні рішення в парламенті.

"Я вважаю, що сьогодні нарощування конфлікту з обох боків, підвищення градусу емоційності та емоційного впливу на виборців та політиків є вкрай небезпечним. І хотіла б застерегти всіх, хто сьогодні намагається цю певну рівновагу, яка існує сьогодні на ранок між політичними силами перехопити", - зазначила вона.

"Я вважаю, що ситуація досить складна і вирішення її залежить від волі певних політиків", - сказала вона, попросивши при цьому журналістів не накаляти ситуацію, а внести позитив у відносини між гілками влади.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News