У Ющенка поки не кажуть ні "так", ні "ні"

Понеділок, 2 квітня 2007, 12:31

Представник президента в парламенті Роман Зварич відзначає високий рівень рішучості президента Віктора Ющенка щодо вирішення тієї політичної ситуації, яка склалася в країні.

"Рівень рішучості, який я сьогодні бачу у президента, є доволі високим і вважаю, що він є адекватним тій ситуації, в якій ми з вами знаходимось", - сказав Зварич по завершенні погоджувальної ради.

При цьому він додав, що зараз є підстави для того, щоб президент підписав указ про розпуск парламенту.

Реклама:

"Яке має значення, чи результати виборів фальсифікуються на виборчих дільницях, чи згодом у Верховній Раді? Це в будь-якому разі ревізія результатів виборів і порушення волі народу", - сказав Зварич.

За його словами, президент висловив своє бачення з цього приводу. "Процедура розпуску парламенту визначається в Конституції і президент її ініціює", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи це означає, що президент готовий до розпуску парламенту, Зварич зазначив, що "це не означає, що буде відповідний указ, як і те, що його не буде".

ВІДЕО ДНЯ

"Формально консультації ініційовані президентом і вони проводяться з метою обговорення політичної ситуації", - сказав він.

На думку Зварича, те, що депутати розуміють це так, як і президент, свідчить те, що на погоджувальній раді у понеділок було ухвалене рішення першим питанням у вівторок розглянути політичну ситуацію в країні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування