Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Мороза назвала Тимошенко і К° словами, які не піддаються вимові

Понеділок, 2 квітня 2007, 14:59

Соцпартія заявляє, що вимогами про розпуск парламенту опозиція штовхає президента Віктора Ющенка до "безтямного і безвідповідального кроку, для якого у президента немає жодних конституційних підстав".

"Купка дрібних політичних інтриганів і провокаторів фактично взяла в облогу державний інститут президента", - сказано в заяві СПУ, розповсюдженій прес-службою партії.

Соціалісти називають опозиціонерів, які "втягують Україну у національну катастрофу", "фіглярами і підлипайлами різних мастей", "лукавими фарисеями з дрібноінтриганської партії війни", "газовими спекулянтами" та "політичними провокаторами, найнятими на роль термінаторів".

"Політичні авантюристи підвели Україну до критичної межі. Криза, для якої немає ні політичних, ні економічних, ні правових підстав, яка штучно створюється безвідповідальними, безголовими діями групи політичних банкрутів, може перерости в катастрофу української державності", - заявляє СПУ.

Соціалісти стверджують, що опозиціонери "на повний хід включили машину безчесної дискредитації влади і політичних сил правлячої коаліції".

"Фактично розв’язано інформаційну війну із зомбуванням масової свідомості і навішуванням образливих ярликів заради досягнення підступної мети – державного перевороту шляхом перевиборів Верховної Ради", - сказано в заяві.

"Президент, який би мав опікуватися розвитком держави... весь свій робочий час віддає боротьбі за повернення неналежних цьому інституту влади повноважень, фактично – війні з Конституцією, використовуючи при цьому прямий тиск на Конституційний Суд", - наголошують соціалісти.

Соцпартія вимагає від Ющенка "адекватних дій, які б забезпечили дотримання конституційного порядку, нормальне функціонування всіх інститутів влади, унеможливили сповзання України під баляси політичної шизофренії до громадянського конфлікту, до контрреволюції корупціонерів і неспроможних ні на що розумне політиканів".

"Ющенко як громадянин і глава держави має визначитись, з ким він – з народом... чи з реваншистами і авантюристами, які поставили свій особистий хапальницький інтерес вище за національні інтереси", - сказано в заяві СПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...