У Януковича хочуть, щоб Ющенко став батьком нації

Понеділок, 2 квітня 2007, 16:46

Член Партії регіонів Василь Хара заявляє, що прихильники коаліції закликають президента Віктора Ющенка стати батьком нації.

"Люди приходять, висловлюють своє ставлення і просять у президента, щоб він не порушив Конституцію, щоб він був батьком усієї нації, щоб він був президентом всієї України, зберіг мир і приєднався до тих позитивних дій, які проводить сьогодні коаліція і Кабінет міністрів на чолі з Віктором Януковичем для розвитку економіки і виконання передвиборних обіцянок", - сказав він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Хара також зазначив, що метою наметового містечка, розбитого навколо Верховної Ради, є охорона будинку парламенту, "щоб він не був зайнятий тими, хто ставить своєю метою не дати можливості завтра почати роботу Верховної Ради".

"Друга місія - висловити Віктору Андрійовичу Ющенку ту інформацію, якої він позбавлений через своє оточення. Йому здається, що працівники секретаріату і наближені дають йому об'єктивну інформацію про стан економіки, про стан соціальної сфери, про стан життя в регіонах", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування