Цушко попередив, що Тимошенко всіх кине

Вівторок, 3 квітня 2007, 01:44

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заявляє, що його міністерство діятиме в рамках закону і працюватиме так, як працювало протягом вихідних днів, коли тривали акції більшості та опозиції.

Про це Цушко заявив в ніч з понеділка на вівторок на екстреному засідання уряду.

"Завіряю, що МВС поводитиметься так, як в п’ятницю та суботу в Києві, коли проводились масові заходи. Нікого лякати не будемо", - зазначив Цушко.

"Ми будемо забезпечувати порядок і виконаємо третій пункт постанови – ми забезпечимо охорону всіх закладів, що забезпечують владу в країні і не допустимо ніяких блокувань", - додав Цушко.

За його словами, "блокування - це порушення закону".

"Якщо в когось буде бажання блокувати якийсь заклад, таких блокувань ми не допустимо. Сил у МВС достатньо", - додав він.

Цушко також повідомив, що підписав розпорядження про охорону в посиленому режимі промислові енергетичні об’єкти. "У нас достатньо людей. Готових дестабілізувати ситуацію", - додав він.

"Казки про те, що рухається "Беркут" туди , сюди... все, що мало рухатись, вже рухалось і забезпечило порядок в п'ятницю і суботу. Ніхто нікого нікуди не рухає", - додав він.

"Як громадянин" Цушко заявив, що під час парламентських виборів з соціалістичної партії "обіцяв одружитись на БЮТ лише Вінський". "Він і пішов туди", - додав він.

"Якщо когось цікавить, можете взяти мої передвиборчі виступи. Я камінь на камені не залишав від цього блоку (БЮТ)", - зазначив Цушко.

Він наголосив, що йде маніпуляція свідомістю, що партія була з помаранчевого блоку.

"Партія була соціалістичною партію. Звідси йдуть маніпуляції, звинувачення про 300 мільйонів доларів – брєд і блеф. Все базується на бажанні очолити кабмін, що й не приховується", - додав він.

"Найцікавіше, що всіх кине красиво, але й казки розповідає вже красиво", - зазначив Цушко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування