Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція стягає сили на Майдан

Вівторок, 3 квітня 2007, 08:33

Дві колони загальною чисельністю близько 500 чоловік під прапорами Партії регіонів і Соцпартії рухаються в напрямку Хрещатика з боку залізничного вокзалу.

Про це у вівторок повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час, перед будинком Верховної Ради у вівторок вранці прихильники парламентської більшості проводять пікет.

Тут зібралися кілька тисяч чоловік, у тому числі мешканці наметового містечка Маріїнського парку й прибулі у вівторок вранці з регіонів.

До пікетувальників підходять народні депутати. Обстановка спокійна.

Водночас, мешканці наметового містечка навпроти Кабінету міністрів збираються в колони для участі в мітингу біля будинку уряду.

Вулиці, які прилягають до Кабміну і Верховної Ради - Садова та Липська - загороджені металевим парканом і охороняються міліцією. У той же час, пішоходам безперешкодно дозволяють проходити.

На вулиці Грушевського рух транспорту не припиняється.

У ГУ МВС України в Києві відзначають, що в ніч з понеділка на вівторок у Києві зіткнень між прихильниками різних політичних сил і інших інцидентів з порушенням громадського порядку зафіксовано не було.

Також, за інформацією міліції, на Майдані Незалежності в Києві станом на 8.45 ранку вівторка люди відсутні.

Як відомо, представники опозиції в понеділок заявляли про проведення у вівторок своїх акцій на Майдані Незалежності у Києві.

У понеділок увечері, після консультацій з лідерами фракцій, президент Віктор Ющенко підписав указ про розпуск Верховної Ради 5 скликання і призначення дострокових парламентських виборів.

Спікер Верховної Ради Олександр Мороз та прем'єр Віктор Янукович закликали президента відкликати цей указ як неконституційний і дестабілізуючий ситуацію в країні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування