Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зрадник "Нашої України" просить трійцю дати задній хід

Вівторок, 3 квітня 2007, 10:18

Член фракції "Наша Україна" Сергій Головатий переконаний, що відсутність опозиційних фракцій на засіданні Верховної Ради спрямована на загострення політичної кризи.

"Я беру участь у засіданнях, бо знаю, що європарламентська практика не визнає відсутність депутата у залі", - заявив він під час виступу у Верховній Раді.

"Немає такого, щоб опозиції не було в залі. Це недопустимо. Опозиція, що не присутня, певно, хоче загострення політичної кризи", - додав депутат.

Головатий зазначив, що йому не подобається "багато чого, що сталося за останні місяці після виборів", "Віктор Федорович (Янукович) і можливо, частково склад вашого уряду" і багато іншого.

"Але найбільше мені не подобається – коли глава держави показує приклад, що по Конституції можна топтатися, що тоді питати з простих громадян", - запитав депутат.

"Що слова президента про верховенство права – красне слівце", - зауважив він.

За словами Головатого, верховенства права не може бути, "якщо йдуть стінка на стінку", "коли немає моралі, а моральне те, що у страсний тиждень була політика".

"Щоб у перший день диявольські сили чинили наругу над Україною, християнською", - наголосив Головатий, слова якого присутні депутати більшості підтримали оплесками.

Депутат перелічив, що буде "середа – день Іуди, чистий четвер, страсна п'ятниця": "Цей тиждень буде українським Великоднем".

"Українство не думає про Бога, про мораль, а про те, хто переможе. Я хотів би, щоб президент, уряд, парламент зробили крок назад. Щоб відбувся політичний діалог", - заявив Головатий.

На ранковому засіданні Верховної Ради зареєструвалися 260 депутатів, представників опозиційних фракцій - до 10 осіб. У роботі парламенту бере участь Кабмін на чолі з Віктором Януковичем.

Прес-служба "Нашої України" розповсюдила повідомлення під назвою "Наша Україна" відмежувалася від зрадників".

У ньому зазначається, що "депутати, які в ніч з 2 на 3 квітня брали участь у антипрезидентському зібранні Верховної Ради і голосували за антиконституційні рішення, поставили себе поза "Нашою Україною".

"Таке рішення одностайно схвалено на зборах депутатів-"нашоукраїнців", яке відбулося 3 квітня. Воно стосується 7 депутатів", - додає прес-служба.

У повідомленні нагадується, що "6 депутатів-"промисловців" - Лев Гнатенко, Василь Гуреєв, Віктор Лещенко, Віталій Майко, Олексій Федун та Анатолій Шкрібляк - приєдналися до так званої антикризової коаліції на позаминулому тижні. У свою чергу, Сергій Головатий долучився до "антикризовиків" 2 квітня".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування