Регіонал Кисельов збирається переконати Ющенка піти у відставку

Вівторок, 3 квітня 2007, 11:58

Член фракції Партії регіонів Василь Кисельов називає головною задачею більшості – переконати президента Віктора Ющенка піти у відставку.

Головною причиною видання президентом "незаконного указу" депутат назвав те, що "ми потрапили у сферу геополітичних інтересів США, які, програвши війну в Іраку, виконують свою стратегічну задачу по втягуванню України до НАТО".

"Для цього вони прийняли рішення конгресу про виділення грошей, прийняли закон про те, щоб прийняти Україну в НАТО. Коротше, без нас за нас вирішують, от до чого ми дожили", – сказав Кисельов під час виступу у ВР.

"Для того, щоб втілити плани в життя, вони застосовують древній спосіб – компромат. Компромат, як кажуть, від дня народження", - додав він.

За словами Кисельова, "натхненники антиконстуційного перевороту знають, що відповідати доведеться".

"Ними керує елементарний страх, одними – страх бути викритими, іншими – страх відповідати за розкрадені з бюджету мільярди гривень", - переконаний депутат.

"Саме тому вони будуть виконувати все, що їм скажуть з-за океану. І дарма ви, колеги, думаєте, що президент піде задки, що ви зможете його переконати скасувати свій указ. Цього не буде", - зазначив Кисельов.

За його словами, депутатів "не може не тривожити те, що десятки тисяч наших громадян готові приїхати і їдуть сьогодні в столицю, щоб сказати "ні" державному перевороту".

"Наша задача - не допустити громадянського протистояння, зробити все спокійно і мирно, переконати президента скласти повноваження і піти у відставку", - заявив Кисельов, якого підтримали оплесками.

На його думку, зараз існує загроза "перетворення України на плацдарм НАТО": "Передбачаючи це, ми зобов'язані вимагати негайного проведення референдуму по НАТО, що є пунктом Універсалу національної єдності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...