Тимошенко зрозуміла, що Мороз не фантазує, а просто "брєдить"

Вівторок, 3 квітня 2007, 19:52

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попереджає Олександра Мороза, що він може бути притягнутий до кримінальної відповідальності.

"Якщо він далі буде продовжувати роль ГКЧП, то нестиме кримінальну відповідальність", - сказала Тимошенко журналістам після зустрічі з послами іноземних країн.

"Усі ці події у Верховній Раді – проведення нелегітимних сесій – значить, що для пана Мороза Конституція та закон нічого не значать", - додала лідер БЮТ.

На питання журналістів, що Мороз "фантазує" у розмовах з керівництвом Ради Європи про законність своїх дій, Тимошенко відповіла: "Олександр Олександрович вже давно не фантазує. Він брєдить!".

"Єдиний вихід у нинішній ситуації – це не боятися йти на дострокові вибори і підтвердити мандат довіри від народу", - заявила Тимошенко.

Вона сказала, що список БЮТ зазнає "невисокої ротації".

"Жодного Іуди не буде в нашому списку. Натомість люди, які ніколи не бачили разом десять тисяч доларів, відмовлялися від п'яти мільйонів. Я пишаюся ними, а єстєствєнниє отходи будуть завжди", - сказала Тимошенко.

Вона також вкотре наголосила, що тільки Конституційний Суд може визначити законність рішення Ющенка про розпуск парламенту, при цьому на час розгляду указ президента не припиняє дії.

"Коаліція на чолі з Морозом і Януковичем так і не зрозуміла, що тиснути на Конституційний Суд не можна, шантажувати не можна... Платити хабарі можна, але це, як виявилося, не призводить до жодних рішень", - сказала Тимошенко і засміялася.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування