"Помаранчевим" пропонують вдарити по виборах спільним списком

Середа, 4 квітня 2007, 07:37

Українська народна партія пропонує всім "помаранчевим" партіям і блокам йти на дострокові вибори єдиним списком. У протилежному випадку УНП візьме участь у формуванні правого блоку.

Таке рішення було прийнято на засіданні правління УНП, що завершилося у вівторок ввечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу УНП.

"У випадку, якщо "Наша Україна", БЮТ та інші "помаранчеві" партії і блоки не дійдуть згоди щодо виходу на дострокові вибори єдиним списком, УНП візьме участь у формуванні блоку правих сил", - заявив лідер УНП Юрій Костенко.

Він також повідомив, що рішенням правління УНП "представники партії не будуть входити в інші партії і блоки в індивідуальному порядку".

Раніше Українська народна партія, Народний Рух України, УРП "Собор", Республіканська християнська партія і Партія відродження села підписали меморандум "Про створення блоку національно-демократичних і патріотичних сил".

Українська народна партія брала участь у парламентських виборах навесні минулого року в складі Українського народного блоку Костенка і Плюща, що не подолав 3% бар'єр (1,87%), і не пройшла у парламент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування