У Януковича вже намилилися звільнити Гриценка і Наливайченка

Середа, 4 квітня 2007, 10:57

Заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов пропонує Верховній Раді відправити у відставку міністра оборони Анатолія Гриценка і в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка.

"До мене звернулися чотири батька дітей, що служать у "Десні" (у військовому учбовому центрі). Їхнім дітям надійшло доручення про те, що вони нікуди не йдуть, не переводяться в Дніпропетровськ, не йдуть на демобілізацію, тому що в Києві напружена політична ситуація", - сказав Кисельов.

"Я буду просити порушити питання про відставку міністра оборони Гриценка з посади за те, що він почав грати в політику", - додав він.

Коментуючи заяву Наливайченка про те, що СБУ візьме під свою охорону ЦВК, Кисельов відзначив:

"Якщо комітет знайде, що Наливайченко вліз не у свою справу, теж почав грати в політику, ми зобов'язані також відправити його у відставку".

"Сьогодні глава СБУ нами не призначений. Пан Наливайченко тільки виконує обов'язки. І запитувати президента про долю в.о. голови СБУ нам не треба", - додав він.

Кисельов також запевнив, що "ніяких виборів не буде".

"І про те, що в ЗМІ запустили качку про те, що Партія регіонів готується до виборів, це неправда. Ми скасуємо указ про розпуск парламенту за допомогою європейських інституцій", - пообіцяв він.

"А якщо вибори будуть, то восени, разом з виборами президента", - відзначив Кисельов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування