Коаліція та опозиція готують Києву безстрокові акції

Середа, 4 квітня 2007, 13:30

У Київську міськадміністрацію надійшли заявки на проведення безстрокових акцій від представників як опозиційних сил, так і прихильників коаліції.

Як повідомили в головному управлінні внутрішньої політики Київської міськадміністрації, Громадянська партія "Пора" подала заявки на проведення з 2 квітня безстроково мирних акцій біля Верховної Ради, Центрвиборчкому, Конституційного Суду, секретаріату президента.

Політична партія "Вперед, Україно!" подала заявку на проведення 4 квітня акції на підтримку указу президента про розпуск парламенту на Майдані Незалежності, Контрактовій площі, у парку Шевченка, на Софійській площі.

Водночас, Київська міська організація "Союзу молоді регіонів" подала заявку на проведення з 3 квітня безстрокової акції протесту проти указу президента про розпуск парламенту на Майдані Незалежності, а також пікетування Верховної Ради, ЦВК, Конституційного Суду, секретаріату президента, Кабміну і Генпрокуратури.

Крім того, Київська міськадміністрація запланувала на 8 квітня на Майдані Незалежності проведення загальноміського свята з нагоди світлого Воскресіння Христова.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...