Депутати помстилися Ющенку, відмовивши іноземним військам

Середа, 4 квітня 2007, 15:41

Верховна Рада відмовилась підтримати проект закону про схвалення рішення президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях.

За даний законопроект проголосувало 5 із 255 народних депутатів, зареєстрованих у залі, повідомляє УНІАН.

На засіданні парламенту даний законопроект не представляв міністр оборони Анатолій Гриценко чи інший посадовець з міністерства оборони.

За словами першого заступника голови комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Юрія Самойленка, Гриценко сказав, що виконуватиме "тільки накази головнокомандуючого".

Під час обговорення законопроекту зазначалося, що в тій ситуації, що склалася, недоцільно допускати в Україну збройні сили інших держав для військових навчань.

Проектом закону пропонується схвалити рішення президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році.

У країні плануються двосторонні українсько-російські навчання чергових сил з протиповітряної оборони повітряних сил ЗСУ та військово-повітряних сил РФ, українсько-бельгійські тактичні навчання, багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент – 2007", "Комбайнд Еффорт – 2007" та "Сі Бриз – 2007".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News