Аутсайдери змовились і пропонують Тимошенко і Ко приєднатись

Четвер, 5 квітня 2007, 17:01

Блок національно-демократичних сил "Правиця" пропонує всім опозиційним партіям об’єднатися в один виборчий блок.

Відповідне звернення передали президенту Віктору Ющенку під час зустрічі представники "Правиці" – Борис Тарасюк, Юрій Костенко, Іван Томич, повідомляє прес-служба Республіканської християнської партії.

На засіданні лідерів "Правиці" за результатами зустрічі у четвер, вирішено орієнтовно 14 квітня провести міжпартійний з’їзд щодо об’єднання демократичних сил.

Водночас, Українська народна партія, очолювана Костенком, на 10 квітня призначила партійний з'їзд, який має затвердити формат участі партії у позачергових виборах до Верховної Ради.

На засіданні центрального проводу УНП у четвер за вихід на вибори у складі блоку правих сил проголосувало 39 з 46 присутніх на засіданні, повідомляє прес-служба УНП.

Водночас, за створення єдиного блоку демократичних сил за участю "Правиці", БЮТ та "Нашої України" проголосувало – 35; за блокування з "Нашою Україною" та іншими пропрезидентськими партіями – 26; за індивідуальну участь членів УНП у списку "Нашої України" - 2 особи.

Крім того, у четвер УНП, яка в середу вже подала до ЦВК списки членів окружних виборчих комісій, ухвалила рішення про формування виборчих штабів усіх рівнів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News