"Регіонали" засіли у голови Печерського суду, де їдять бутерброди і дивляться Януковича

Четвер, 5 квітня 2007, 17:43

Депутати-представники коаліції не знають, коли у Печерському райсуді Києва розглядатиметься справа щодо позову Кабміну до президента Віктора Ющенка з приводу його указу про розпуск парламенту.

Про це в коментарі "Українській правді" розповів член фракції Партії регіонів Василь Євтухов.

Депутат зазначив, що взагалі не знає про те, що у четвер у Печерському райсуді мала розглядатися справа щодо указу про розпуск парламенту.

За його словами, депутати від Партії регіонів прийшли до райсуду, щоб запобігти вчиненню тиску на суддів, оскільки вони дізналися, що нібито зранку туди прибули представники юридичного департаменту секретаріату президента.

Євтухов зазначив, що депутати мали на меті лише "забезпечити нормальну роботу суду". Зокрема, вони чекали на судовий розгляд о 14.30 справи щодо позову Кабміну до президента з приводу його указу про призначення керівників райдержадміністрацій.

За його словами, коли депутати прибули до суду, з'ясувалося, що засідання не відбулося. До того ж суддя Кафідова, яка мала вести справу, була відсутня.

Євтухов заявив, що депутати мають намір дізнатися про причини того, чому засідання не відбулося.

Він розповів, що протягом останнього часу депутати дивилися по телевізору у кабінеті голови Печерського райсуду Володимира Колесниченка прес-конференцію прем'єра Віктора Януковича. Станом на 17.30, за словами Євтухова, депутати вечеряють у кабінеті Колесниченка "бутербродами".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування