Для Тарути фінансування виборів – не проблема

П'ятниця, 6 квітня 2007, 13:11

Голова ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута вважає, що дострокові вибори до Верховної Ради не нанесуть негативного збитку українській економіці.

Водночас, на його думку, можливість зміни конституційного ладу в зв'язку з заявленими планами коаліції й уряду одержати понад 300 місць у парламенті несе в собі серйозну небезпеку.

"Сподіваюся, що політики погодяться на перевибори", - сказав він журналістам.

На його думку, витрати на вибори будуть дуже незначними в порівнянні з щоденними втратами української економіки від неефективної діяльності влади.

Тарута вважає, що нинішня діяльність уряду в енергетичній сфері або вугільній промисловості є прикладом такого малоефективного управління.

Голова ради директорів ІСД висловив надію, що за підсумками виборів в уряді збільшиться частка професіоналів, і пріоритети його діяльності будуть змінені.

До групи підприємств ІСД, що має прибуток у $4,5 млрд, входять Алчевський меткомбінат, Алчевський коксохімзавод, Дніпровський меткомбінат ім.Дзержинського, а також меткомбінат Dunaferr в Угорщині і Huta Stali Czestochowa у Польщі.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування