Табачник натякнув Ющенку на долю Піночета

П'ятниця, 6 квітня 2007, 15:49

Рада національної безпеки та оборони не має права приймати рішення, що обов’язкові для виконання урядом, заявляє віце-прем`єр Дмитро Табачник.

"У Конституції чітко написано, і це може прочитати навіть учень середньої школи старших класів, що Кабінет міністрів підзвітний і підконтрольний парламенту. Тому Кабінет міністрів зобов`язаний виконувати рішення Верховної Ради", - сказав Табчаник журналістам, повідомляє УНІАН.

Віце-прем`єр не зміг сказати, на основі чого РНБО доручила Кабінету міністрів профінансувати проведення позачергових парламентських виборів.

"А чому в Україні багато хворих і дурних? Або людей, які не поважають себе і Конституцію? За оцінками деяких психіатрів, у нас 6% психічно хворих, акцентуйованих осіб з різними нав`язливими синдромами. Але оскільки законодавство не передбачає ніяких медичних оглядів, то можливо, що хтось із цих 6% знаходиться на різних рівнях (влади)", - сказав він.

"В історії 20-го століття були такі приклади. Один дуже відомий президент відомої латиноамериканської держави знаходився 17 років при владі, а потім інші майже 10 років свого життя в дуже похилому віці переховувався від судів і неминучої відповідальності в різних країнах і в себе на батьківщині", - нагадав Табачник історію з президентом Чилі Августо Піночетом.

Як відомо, РНБО 5 квітня доручила Кабінету Міністрів до 7 квітня профінансувати з резервного фонду державного бюджету проведення позачергових парламентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...