Януковичі не давали "Нашій Україні" встановити сцену

Субота, 7 квітня 2007, 14:26

Прихильники коаліції намагалися завадити "Нашій Україні" монтувати сцену на Європейській площі.

Як повідомив перший заступник голови центрального виборчого штабу "Нашої України" Ігор Жданов, "Наша Україна" подала заявки до Київської міськадміністрації та міністерства внутрішніх справ про організацію зустрічі з виборцями після пасхальних свят. З метою організації цих зустрічей почала монтуватися сцена на Європейській площі.

"Зараз, о 13.50, декілька тисяч людей, підбурювані провідниками Партії регіонів, заблокували монтаж сцени на Європейському Майдані, вони намагаються її рознести", - цитує Жданова прес-служба "Нашої України".

Народний депутат Олександр Третьяков повідомив "Інтерфакс-Україна" на місці інциденту, що "Наша Україна" має необхідний дозвіл на встановлення сцени.

У той же час народний депутат Вадим Колесниченко (фракція Партії регіонів) повідомив, що про встановлення сцени стало відомо від "стурбованих киян", які повідомили про нібито незаконне зведення сцени.

Колесниченко стверджував, що дозволу на встановлення сцени немає. Депутат сказав, що міліція в присутності депутатів "Нашої України" і Партії регіонів склала протокол, який планується направити до суду.

Разом з тим, станом на 14.45, прихильники коаліції припинили спроби протидіяти монтажу сцени.

Обстановка спокійна, ділянка огороджена, всередині огородження знаходяться до 10 співробітників міліції і народний депутат Олександр Третьяков.

Депутат відзначив, що заявка на встановлення сцени була подана 6 квітня. Заходи на Європейській площі опозиція запланувала на 10 квітня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...